HEIM > OPPLEV


OPPLEV

Kultur frå i går til i dag


Frå hardingfele til trippel backflip

I vestfylket av Telemark finn du folketradisjonen i levande live, både gjennom mat, musikk, kunst- og handverk og forteljarkunst. Samstundes finn du den innovative vesttelen, med sans for utvikling og nye idear, for å bevare folkelivet og busetnaden i denne delen av Noreg.

Frå vidde til sørlandsidyll

Seks innlandskommunar som strekker seg frå majestetiske fjell- og viddeområde i Vinje, til djupe dalar i kraftkommunen Tokke. Gjennom kanal- og turistkommunen Kviteseid og kultur- og sogesenteret Seljord, til mystiske og naturskjønne Fyresdal og ”sørlandsidyllen” Nissedal.

 

I samband med 100-årsjubileet til Norsk Bonde- og småbrukarlag vil det bli ulike typer underhaldning på støylen fyrstkomande sundag. 

22 juli 2013

Det er slettes ikkje alle som som ser på dei bratte fjellsidene i Grungedal på same måten Svein Olav – som eit magisk skieventyr. 

2 juli 2013

Telemark fylkeskommune har løyvd ei støtte på 500 000 kroner kvart år fram til 2016. 

28 juni 2013

Fotballskulen i byrjinga av juli har blitt ein tradisjon for Vrådal IL, og denne veka blir den arrangert for 29. gong. 

28 juni 2013

Landskappleiken blei opna onsdag med tevlingar og stor konsert på kvelden. I går tok tevlingane til for fullt.

25 juni 2013

Eventyr har alltid betydd mykje for folk. I eventyret kan me søkje inn i ei anna verd, samstundes som me internaliserer den gode moralen som ligg i eventyra. 

21 juni 2013

Idéen til kanalveka kom i kjølvatnet av M/S Victoria og NRK-sendinga «Telemarkskanalen – minutt for minutt». 

20 juni 2013

Det blir som vanleg aktivitetar for einkvar alder og smak på Dalsmarken; med både utstillingar, salsbodar, tivoli, musikk og underhaldning. 

20 juni 2013

Gunhild vann i tevling med mange innsendte forslag frå bloggarar, abonnentar og andre hytteglade menneske frå heile landet.

12 juni 2013

Kos deg med denne snowboardfilmen, skote på Vierli i april i år.This site uses cookies. Read more about cookies here. Ikke vis denne meldingen igjen.