HEIM > OPPLEV


OPPLEV

Kultur frå i går til i dag


Frå hardingfele til trippel backflip

I vestfylket av Telemark finn du folketradisjonen i levande live, både gjennom mat, musikk, kunst- og handverk og forteljarkunst. Samstundes finn du den innovative vesttelen, med sans for utvikling og nye idear, for å bevare folkelivet og busetnaden i denne delen av Noreg.

Frå vidde til sørlandsidyll

Seks innlandskommunar som strekker seg frå majestetiske fjell- og viddeområde i Vinje, til djupe dalar i kraftkommunen Tokke. Gjennom kanal- og turistkommunen Kviteseid og kultur- og sogesenteret Seljord, til mystiske og naturskjønne Fyresdal og ”sørlandsidyllen” Nissedal.

 
11 juni 2013

Kurshaldar Kjersti Wold er skjønnlitterær forfattar som har heldt fleire hundre skrivekurs. Ho er ein av dei mest etterspurte kursleiarane i landet.

7 juni 2013

Institutt for folkekultur ved Høgskulen i Telemark inviterer til avslutningsdagar med utstillingar, konsertar og catwalk 7. - 9. juni.

7 juni 2013

Gummislangar til traktordekk er eit fantastisk materiale å resirkulere og som finst i mange ulike kvalitetar.

5 juni 2013

Levi Bratland frå Vinje og Anders Johnsen frå Seljord er blant vinnarane av årets drømmestipend.

5 juni 2013

Før dei syntetiske fargemidla kom på midten av 1800-talet, nytta folk ulike typer sopp og planter til å farge tekstilane med. På dette kurset vil du få ei god innføring i heile fargeprosessen.

3 juni 2013

Lær å lage smakfull og energigjevande mat full av vitaminer og smak av Henriette Bohwim. 

31 mai 2013

Ikkje kast den gamle omnen din og la den bli til spiker - lær deg restaureringsteknikken i sommar.

31 mai 2013

Tradisjonen tru blir det ulike aktiviteter og underholdning i Øyskogen i morgon.

29 mai 2013

På dette kurset vil du lære korleis du skal forme leire ved å nytte ulike teknikkar. Til slutt i prosessen skjer det blir skildra som eit vakkert mirakel; rakubrenninga.

29 mai 2013

Tradisjonen tru så inviterer Dalen Næringssamskipnad til gatefrukost i Dalen sentrum fyrstkomande laurdag.This site uses cookies. Read more about cookies here. Ikke vis denne meldingen igjen.